Despre noi

Despre noi

Suntem companie editoriala specializata in realizarea si gestiunea de portaluri si site-uri web tematice. Compania noastra naste ca urmare a experientei dobandite de catre AtypIQ Software, de la data infiintarii sale in 2003, in tehnologiile si problematica internet, ca "extensie" a acesteia, specializata in piata online si de web-marketing.

S.C. Vitrina Web s.r.l. isi propune sa creeze produse web de calitate, cu o mare atentie la experienta utilizatorului si la calitatea serviciilor oferite clientilor sai. Pentru noi, calitate inseamna sa dam un raspuns adecvat nevoilor si dorintelor fiecaruia, cat mai apropiat de realitate. Pentru a mentine acest standard de calitate, lucram la foc continuu la imbunatatirea serviciile oferite, si pentru a oferi utilizatorului o experienta cat mai simpla si mai intuitiva, ascultam intotdeauna parerea si sugestiile vizitatorilor si clientilor nostrii.

VALORILE care ne motiveaza

Inovatia
  • Gasirea celei mai bune idei, si transformarea ei in realitate.
  • Sursa inovatiei este dorinta de face lucrurile mai bine, plecand intotdeauna de la convingerea ca EXISTA o cale mai buna.
Responsabilitate
  • Puternica convingere de a excela in ceea ce facem, si constiinta faptului ca resursele Clientilor si Partenerilor nostri trebuie utilizate la maxim.
  • Alegerea oamenilor potriviti pentru activitatile potrivite.
  • Gandirea pe termen lung.
Respect
  • In contactele cu Clientii si Partenerii nostri, avem ca scop construirea si mentinerea unor relatii bazate pe beneficii comune, respect, profesionalism si incredere.
S.C. Vitrina Web s.r.l.
Cladirea Romanoexport, Str. Doamnei Nr. 17-19, Et. 2, Camera 214, Sector 3, Bucuresti
comunicare@vitrinaweb.ro
+4 0722.197.431
+4 0318.055.045
+4 0318.055.046